Diensten

Keuringen

In iedere woning en op iedere werklocatie moeten elektrische installaties en machines veilig functioneren en aangesloten zijn. De basis hiervoor is een vakkundig geïnstalleerd elektriciteitsnetwerk en correcte aansluiting van machines en apparatuur. Vervolgens is goed onderhoud vereist en moeten er periodieke keuringen plaatsvinden.

Advisering

Zowel zakelijke als particuliere klanten kennen JacobsInspecties.nl als een innovatieve meedenker. Altijd op zoek naar de meest praktische oplossing en geeft altijd een deskundige professioneel advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Aanleg

Al ruim 20 jaar is Elektrotechniek Jacobs gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Enkele diensten die door Elektrotechniek Jacobs worden aangeboden kunt u op deze site bekijken en sinds kort behoort het keuren van elektrische installaties ook tot één van de mogelijkheden!

Werkgebieden

Jacobsinspecties.nl is actief in een straal van ongeveer zestig (60) kilometer rond Purmerend.
In onderstaande gemeenten zijn reeds projecten gerealiseerd:

Amsterdam, Alkmaar, Akersloot, Beverwijk, Assendelft, Bergen, Bloemendaal, Castricum, Den oever, IJmuiden, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Hippolytushoef, ’t Kalf, Krommenie, Landsmeer, Limmen, Monnickendam, Markenbinnen, Oostknollendam, Purmerend, Purmerland, Den Ilp, De Rijp, Wormer, Jisp, Wormerveer, Zaandijk, Zaandam, Oosthuizen, Kwadijk, Broek in Waterland, Holysloot, Zunderdorp, Ransdorp, Durgerdam, Oostzaan, Westzaan, Krommenie,  Krommeniedijk, Uitgeest, Velsen, Volendam. 

Als u een project hebt op grotere afstand van Purmerend, kunt u het beste even contact met ons opnemen. We werken graag voor u, maar in dat geval kunnen er hogere voorrijkosten in rekening worden gebracht.